Te lange penis

Een man heeft een te lange piemel van vijftig centimeter. Hij wil gaan trouwen en maakt zich zorgen of dat wel kan. Hij gaat naar de dokter. Die zegt: “ik kan je niet helpen maar in de Efteling, onder de Lange Jan is een bosje. Daar woont een kleine fee. Als je haar vraagt of je met haar mag trouwen lost ze jouw probleem op.”

De man vertrouwt het niet erg maar heeft niets te verliezen en gaat naar de Efteling. En ja hoor, onder de Lange Jan vindt hij het bosje en een klein huisje. Hij klopt aan en de fee komt naar buiten. “Mag ik met je trouwen”, vraagt de man. “Nee!!!”, zegt het feetje en tikt hem met haar toverstaf op zijn gulp. Hij kijkt in zijn broek, en ja hoor, tien centimeter eraf.

Dat doe ik nog eens, denkt hij, en klopt weer op haar deurtje. “Mag ik met je trouwen”, vraagt hij weer. “Nee!!!” zegt het feetje weer en tikt hem weer met haar toverstafje op zijn gulp. Hij kijkt weer in zijn broek, en ja hoor, nog maar dertig centimeter.

“Nou”, denkt hij, “nog één keer, dan kan ik in de huwelijksnacht tenminste goed voor de dag komen.” Hij klopt weer en vraagt de kleine fee: “Mag ik met je trouwen?”.

“Wat heb ik je nou gezegd?”, zegt het fee, “NEE, NEE, NEE !!!”

Commentaar :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.