Vruchtbaarheidskruiden

Hr en Mevr Jansens zijn vertwijfeld. Ze kunnen maar geen kinderen krijgen. Boven ons woont Achmed, zegt Mevr Jansens tegen haar man. Ze hebben een groot gezin en elk jaar komt er een peuter bij. Zou je eens met hem kunnenpraten ? Misschien heeft hij speciale vruchtbaarheidskruiden vanuit zijn land meegebracht. Zo gezegd, zo gedaan.

Mr Jansens bezoekt zijn buur de volgende dag en verteld hem zijn probleem. Maar vriend toch, zegt de buur, Waarom heb je er zo lang mee gewacht om tot Achmed te komen ?Ik zal je zeggen wat je moet doen. Je gaat naar het Kruidvat en je koopt een borstel,zeep en Eau de Cologne. En bij de Gamma koop je een bezem Gesnapt ?? Ja hoor !! Ga terug naar huis en ontkleed je vrouw volledig en zet jehaar onder de douche
je wast haar zeer grondig en daarna droog je haar af en wrijf je haar in met Eau de Cologne. Dan neem je haar in je armen en leg je haar op bed. Oke ?

Jazeker,maar wat moet ik dan met die bezem doen ? Simpel… Wanneer je vrouw volledig klaar ligt op bed, neem je de bezem, bonst ermee tegen het plafond, en dan komt Achmed, naar beneden.

Commentaar :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.